Услуги

Строително-ремонтни и довършителни дейности от А до Я

цялостни решения за вашия ремонт

Услуги

ТермоУютСтил ЕООД е фирма, която се занимава с предоставянето на услуги за цялостни или частични строително-ремонтни и преустройствени дейности. Нашият екип от отдадени и опитни професионалисти се гордее с всеки проект, независимо колко голям или малък е той. Ние използваме най-новите инструменти и техники, както и екологично чисти материали, за да постигнем изключителни и трайни резултати. Вярваме, че предоставяме на клиентите си безкомпромисно ниво на качество и обслужване, като гарантираме, че всяка задача се изпълнява с най-голямо внимание към детайлите. С ТермоУютСтил ЕООД можете да бъдете сигурни, че вашият проект ще бъде умело изпълнен от началото до края, независимо от неговия размер или обхват. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да построите, възстановите и поддържате вашия имот, създавайки перфектния дом или работно място, на което да се наслаждавате

Строителна механизация, транспорт, изкоп, груб строеж, вертикална планировка

Независимо дали се подготвяте да построите нова сграда или къща, или вече сте е построили, но търсите кой да Ви е довърши и то прецизно или вече сте е довършили, а искате да си направите вертикалната планировка, Вашата визия трябва да се реализира и Ние можем да Ви помогнем. За да превърнете мечтите си в реалност ние Ви предлагаме цялостни строителни решения, с които ще си осигурите спокойствието от строителното разрешение до удостоверението за въвеждане в експлоатация – Акт 16. Ние разбираме, че всеки строителен проект е уникален и затова се стремим да предоставяме специализирани услуги, за да гарантираме успеха на проекта. Вярваме, че качественото строителство е в основата на един успешен проект и се стремим да Ви осигурим най-високо качество на работа от началото до края. С нас Вашата мечта може да се превърне в реалност.

Декоративни мазилки, шпакловки, замазки, зидарии

Довършителни дейности - машинна мазилка, замазка, шпакловка, боя, декоративни мазилки

Нашата мисия е да подготвяме стените, таваните и подовете с максимална прецизност. Използвайки най-добрите мазилки, замазки, шпакловки ние обхождаме всеки сантиметър от пространството, за да създадем наистина солидна основа за вашия дом. С десетилетия опит в тази област ние знаем колко е важна подготовката преди същинската довършителна дейност. Използваме най-новите дишащи материали за да гарантираме безпроблемната експлоатация на вашето жилище без влага, мухъл и конденз. Гордеем се, че осигуряваме високо качество на изработка и избор на екологични материали, така че да не се налага да се притеснявате за качеството на въздуха в дома си. Спазваме всички технологични процеси на работа, за да осигурим дълготрайната и безпроблемна експлоатация на имота. 

Топло и хидроизолационни системи за плосък покрив

Здравата и устойчива хидроизолация предпазва носещата конструкция от атмосферни влияния и влага. Това обаче е възможно едва тогава, когато самата тя е защитена от екстремно високи и ниски температури. Независимо дали търсите топлоизолационна или хидроизолационна система за вашия покрив, или целенасочено решение за нуждите си, ние имаме решение за Вас. Ние разбираме, че всеки покрив е различен и всеки проект е уникален, гарантираме, че ще ви предоставим най-доброто възможно решение. Стремим се да изградим трайни взаимоотношения с нашите клиенти, като им предлагаме нашия опит и насоки, за да могат да изберат най-добрата система за своя покрив.

Фасадни топлоизолационни системи

Топлоизолацията е един от най-важните аспекти на строителството на сгради. Тя е от съществено значение за намаляване на разходите за електро енергия, за циркулацията на въздуха в помещенията и е водеща за поддържане на комфорт в дома. Въпреки това много хора не са наясно с различните видове налични топлоизолации, с техните предимства и недостатъци и с това как да изберат подходящата изолация за своя проект. Ние се стремим не само да предоставяме най-добрите възможни изолационни материали, но и да помагаме на нашите клиенти да се възползват максимално от инвестицията си, като им предлагаме първокласно обслужване и подкрепа по време на целия процес.

Отоплителни системи

Инсталирането на система за отопление е прост и рентабилен начин да поддържате дома си топъл и комфортен. С нашите отоплителни системи можете да избирате между твърдо гориво, пелети, газ или електричество, за да намерите най-доброто решение за вашия дом или бизнес. Нашата цел е да помогнем на всички да се чувстват топло и комфортно, като същевременно сме екологични и икономически ефективни. С нашите отоплителни решения можете да спестите пари и енергия, като в същото време постигнете перфектната температура за вашия дом или бизнес.

Проектиране и монтаж на слънчеви инсталации

Нашата мисия е да осигурим чиста и възобновяема енергия. Като възприемаме тази иновативна технология, можем да създадем екологично ефективен и финансово изгоден резултат. Можем да изградим вашата слънчева система, която да произвежда битово гореща вода или направо да произвежда ток за вашите нужди. Стремим се да отговорим на индивидуалните нужди на всеки наш клиент, за да бъде системата максимално ефективна и безпроблемно експлоатирана. Възобновяемата енергия е бъдещето и ние се надяваме, че ще се присъедините към нас, за да използваме силата на слънцето и да направим света по-добро и по-чисто място!

ВиК услуги

ВиК инсталации

Когато става въпрос за ново строителство или ремонт, една от най-важните задачи е  изграждането на водопроводната инсталaция, която захранва имота с питейна вода и канализационната, която отвежда мръсната вода извън имота (ВиК). Нашият екип от квалифицирани специалисти ще се погрижи за изграждането на вашите ВиК инсталации, които да бъдат едновремeнно ефективни, лесни за експлоатация. Работим усилено, за да сме сигурни, че всеки наш клиент е доволен от своята система и може да се довери на надеждността и безпроблемната работа на своята ВиК инсталация. Стремим се да гарантираме, че всеки дом е сигурен и удобен с изградените от нас ВиК инсталaции.

Климатици

Знаем, че климатиците могат да направят дома или офиса Ви по-комфортен през горещите или студени дни. Така че, ако планирате да си купите климатик, ние можем да Ви помогнем с избора и съответно да Ви доставим и поддържаме вашия климатик. Ние разбираме, че правилният монтаж и поддръжка са от съществено значение за осигуряване на оптимална охлаждаща и отоплителна мощност, ефективност и надеждност. Ще работим с Вас, за да намерим най-доброто решение за вашите конкретни нужди. С нашите специалисти Вие може да сте сигурни в едно приятно лято с надеждно охлаждане и топлина през зимата.

Полагане на каменни облицовки, плотове, стъпала

Скалнооблицовъчните материали имат силата да преобразяват пространствата около нас. Те вдъхват живот на сградите, като предават характер и индивидуалност.  Тези облицовки са естетичен декоративен завършек за визията и свързващ елемент с природата. Подходящи са както в интериорно отношение при проектирането на камини, вътрешни стени, первази, стъпала, кухненски плотове и др. така и в екстериора като облицовъчен материал по фасади. Предлагаме изработка на нестандартни и стандартни изделия от естествен камък – изработени по Ваш вкус и желание, съобразени с Вашите нужди. Гарантираме най-високо качество, перфектен външен вид и ненадмината устойчивост.

Направете запитване

Имате въпроси?

Може да направите своето запитване в контактната форма и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро

    5/5 - (3 votes)