Отоплителни системи

Инвестирането в надеждна, енергийно ефективна отоплителна система не само ще ви спести пари в дългосрочен план – то ще ви помогне и да намалите въздействието на вашето домакинство върху околната среда! Изберете системата, която най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет.

Видове отоплителни системи

Правилният тип отоплителна система не е универсално решение, тъй като нуждите на вашия дом и бюджетът определят какъв тип отоплителна система да изберете. Има много решения за системи за отопление на твърдо гориво, пелети, газ и електричество, с които да поддържате комфорта и топлината във вашия дом или бизнес.

Избор на подходяща отоплителна система за вашия дом

Отоплителни системи гр. Бургас

Изборът на подходящ тип отоплителна система за вашия дом може да бъде трудна задача. Има много фактори, които трябва да се вземат предвид, като например бюджет, енергийна ефективност, поддръжка, начин на експлоатация и др..

Отоплителните системи на пелети

Отоплителните системи на пелети имат редица предимства пред традиционните отоплителни системи. От една страна, те са високоефективни и щадящи околната среда, тъй като при тях за генериране на топлина се изгарят малки компресирани пелети от органични материали, като дървени стърготини или дървен чипс. Освен това те отделят много малко емисии, което ги прави по-устойчив вариант за отопление. Пелетните отоплителни системи изискват малка поддръжка и имат дълъг живот, при правилна експлоатация. Освен това много пелетни отоплителни системи могат да бъдат автоматизирани с термостати, таймери и дистанционни управления, което ги прави още по-удобни. С тези и други предимства отоплителните системи на пелети са чудесен вариант за поддържане на топлина във вашия дом.

Водно подово отопление

Отоплителни системи за под

Търсите ли начин да добавите нотка лукс и топлина в дома си? Инсталирането на система за подово отопление е чудесен начин да направите точно това! Подовото отопление е ефективен начин за отопление на дома ви.
Основните предимства на използването на система за подово отопление са ефективното използване на енергията, тъй като генерираната топлина се разпределя равномерно в цялото помещение, а не се концентрира в една област. Това ги прави идеално решение за почти всяко помещение, както за малки, така и за големи площи. Източника на топлина може да бъде термопомпа, отоплителна система на твърдо гориви или газ. Може да се комбинира конвектори или радиатори, като в комбинация,

Отоплителни системи с термо помпа

Останете на топло през зимата и на хладно през лятото, чувствайте се комфортно в дома си, чрез монтирана отоплителна и охлаждаща системи с термопомпа. Нашите системи са проектирани така, че да осигуряват оптимално ефективна и безпроблемна експлоатация за нуждите на всеки сезон. Точно това е и предимството на отопление с термопомпа, може да се проектира и да служи както за отопление, така и за охлаждане.

Изберете отоплителна или комбинирана отоплителна система с охлаждане от ТермоУютСтил 

Надеждните и издръжливи отоплителни и комбинирани с охлаждане системи от ТермоУютСтил ЕООД са идеалното допълнение към всеки дом. Направете дома си енергоефективен ! 

Запитване за отоплителна или комбинирана система

Направете запитване за отоплителна система

Имате въпроси?

Може да направите своето запитване в контактната форма и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро

    5/5 - (1 vote)