Довършителни дейности

Довършителните ремонтни услуги са от съществено значение за завършването на всеки строителен обект. Ние сме специализирани в предоставянето на завършен пакет от услуги, за да осигурим най-добрия краен продукт. Нашият опитен екип от експерти може бързо и ефективно да извърши всички довършителни ремонти, като придаде на вашето пространство желания от вас завършен вид. Позволете ни да ви помогнем да осъществите визията си и да гарантираме, че пространството ви изглежда по най-добрия начин.

Довършителни-ремонтни услуги от ТермоУютСтил

Нашите довършителни – ремонтни услуги са тук, за да ви помогнат за довършването или ремонта на вашия строителен обект – от грубия строеж до изцяло завършен вид, готов за експлоатация обект. Гарантираме висококачествена работа и перфектни крайни рeзултати. 

Mашинна мазилка

Машинна мазилка

Професионалното нанасяне на машинна мазилка е предназначено да осигури безпроблемен финиш на стените, без пукнатини, криви ъгли и т.н. Нашият опитен екип от мазачи и техници използва най-новото модерно оборудване и техники за нанасяне на машинни мазилки, за да ви осигури резултати с най-високо качество.

Машинно полагане на замазки

Земно влажна замазка

Нашето машинно полагане на замазки осигурява бързо и лесно решение за изравняване на пода или за направата на нужни наклони в бани и по покриви. Върху положената замазка, можете директно да редите паркет, ламинат, плочки или друг вид настилка която сте избрали, без нужда от допълнителна саморазливна замазка или друг вид обработка. На покривите в ъглите между борд, кумин или асансьорна шахта полагаме холкер от земнволажна замазка, за да улесним и гарантираме безпроблемното полагане на хидроизолация.

Шпакловка на стени и тавани

Шпакловка на стени и тавани

Можете да бъдете сигурни, че шпакловката на вашите стени и тавани ще ви осигури перфектно покритие и гладка основа. Обичаме да виждаме трансформацията, която претърпява дадено пространство, когато то е измазано, шпакловано, боядисано или декорирано с прецизност, и това, което е било нищо повече от равна стена, изведнъж се превръща в произведение на изкуството.

Боядисване

Боядисване на стени и тавани

Със страст към красотата и вяра в преобразяващата сила на боята, ние се стремим да създадем освежаваща атмосфера във всеки дом, до който се докоснем. Независимо дали става дума за осветяване на стените и таваните на дома ви или за така необходимия лифтинг на търговското ви помещение, нашите професионални бояджийски услуги ще възстановят баланса и хармонията във всяко жилищно или работно пространство. Екипът ни от опитни бояджии използва най-висококачествени инструменти, машини, техники и бои, за да ви осигури желаните от вас перфектни резултати и внимание към детайла.

Декоративни мазилки

Нашите мазилки са не само красиви и уникални, но и издръжливи, а и лесни за поддръжка. Стремим да създаваме декорации, които добавят стойност към живота и дома на нашите клиенти.

Свържете се с нас

Свържете се с нас и ние ще се погрижим за вашите довършетелни дейности или ремонт.

Направете запитване

Имате въпроси?

Може да направите своето запитване в контактната форма и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро

    5/5 - (3 votes)