Изграждане и ремонт на на ВиК инсталация

ВиК инсталацията е неразделна част от всяка сграда и нейното проектиране и изграждане трябва да се извършва с изключително внимание и прецизност. С дългогодишен опит в проектирането и инсталирането на нови и стари ВиК инсталации, както и в модернизирането на водопроводни системи на стари жилищни сгради, нашите ВиК специалисти могат да Ви инсталират нови водопроводни системи, както и да подменят старите. 

ВиК услуги

Предлагаме на нашите клиенти широка гама от ВиК услуги за проектиране, инсталиране и ремонт на водопроводни инсталации за град Бургас и региона. Независимо дали искате да построите нов дом или да ремонтирате съществуващ.

.

  • Монтаж на санитарно оборудване – мивки, тоалетни чинии, душ кабина
  • Изграждане на водопроводни инсталации
  • Изграждане и монтаж на кухненски ВиК инсталации
  • Изграждане на канализация
  • Монтаж на водопровона инсталация между два или повече бойлера

Изберете ВиК услуги от ТермоУютСтил ЕООД 

Гордеем се с работата си и се грижим всеки детайл да бъде взет под внимание, за да осигурим възможно най-доброто качество на работа. Екипът ни е съставен от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в областта на водопроводните услуги. Това внимание към детайлите и експертните познания гарантират, че нашите клиенти получават най-добрите възможни водопроводни решения. От монтаж до ремонт – ние разполагаме с решенията, от които се нуждаете, за да можете бързо да пуснете в експлоатация водопроводните си системи.

Запитване за ВиК услуги

Направете запитване за ВиК услуги

Имате въпроси?

Може да направите своето запитване в контактната форма и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро

    5/5 - (1 vote)