Топло и хидроизолационни системи за плосък покрив

С нашите системи за топло и хидроизолация за плоски покриви ще бъдете по-защитени от всякога. Стремим се да предоставяме на собствениците на жилища надеждни и трайни решения, които им осигуряват спокойствие и улесняват живота им. Нашите продукти са създадени от качествени материали и са проектирани по иновативни начини, за да гарантират най-високи нива на защита и ефективност. Ние се ангажираме да осигурим най-добрите топло- и хидроизолационни системи на пазара и да направим плоските покриви безопасни и сигурни за години напред.

Пароизолация на плосък покрив

Пароизолацията представлява паропропускливо многопластово фолио, което позволява на покрива да диша, през поставени на определено разстояние отдушници, като ако има температурни разлики пропуска отдолу нагоре парата/контенза, а отгоре надолу непозволява.

Топлоизолация за плосък покрив

С нашите системи за топло и хидроизолация за плоски покриви са по-добре защитени от всякога. Стремим се да предоставяме на собствениците на жилища надеждни и трайни решения, които им осигуряват спокойствие и улесняват живота им. Нашите продукти са създадени от качествени материали и са проектирани по иновативни начини, за да гарантират най-високи нива на защита и ефективност. Ние се ангажираме да осигурим най-добрите топло- и хидроизолационни системи на пазара и да направим плоските покриви безопасни и сигурни за години напред.

Пароизолация на плосък покрив

Пароизолацията представлява паропропускливо многопластово фолио, което позволява на покрива да диша, през поставени на определено разстояние отдушници, като ако има температурни разлики пропуска отдолу нагоре парата/контенза, а отгоре надолу непозволява.

Топлоизолация за плосък покрив

Видът на топлоизолация на плосък покрив, варира според нуждите в зависимост от географското разположение на самия обект и разбира се от бюджета. Топлоизолацията е буфера между температурните разлики от температурата в сградата и атмосферта и затова е изключително важно да бъде подбрана и монтирана правилно.

Армирана земновлажна замазка на  плосък покрив

С армираната земновлажна замазка на плосък покрив постигаме нужните наклони, полагаме по ъглите холкери, за да постигнем безпроблемно отводняване и полагане на худроизолация. Армировката е подбираме и монтираме внимателно, за да се избегнат пукнитини, които биха компромитирали хидроизолационната система. 
Хидроизолация на плосък покрив

Ефективната хидроизолация на плоския покрив е от съществено значение за осигуряване на оптимален комфорт и защита на сградите днес. Без подходяща хидроизолация изолация, бързо може да се натрупват влага, мухъл, а зашо не и направо теч, което води до пагубни резултати за домовете. Нашите услуги осигуряват надеждно решение на този проблем и 100 % гарантират безпроблемната експлоатация и на подпокривните обекти.

Защо да изберете нас за вашия плосък покрив

Екипът ни разполага с необходимите знания и опит, за да реализира проектите навреме и в рамките на бюджета. С нас можете да сте сигурни, че вашият строителен проект ще бъде завършен професионално и по най-нови стандарти. Гордеем се с това, че изграждаме взаимоотношения с нашите клиенти и им предоставяме покривна система, която ще осигури безопасността на техния дом или бизнес за дълги години напред.

Направете запитване

Имате въпроси?

Може да направите своето запитване в контактната форма и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро

    5/5 - (1 vote)